IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл на лятна разходка в Бевърли Хилс

14 юли 2020 08 50

Двамата бяха с предпазни маски, а Меган заложи на лятна рокля за 76 долара

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на времето си в слънчевия Лос Анджелис. 

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха забелязани в Бевърли Хилс да чакат колата си, която ги отведе на разходка из града. Хари носеше тъмносини дълги дънки, сива тениска с яка, маратонки и шапка, а Меган беше заложила на бяла лятна рокля, плетена шапка и черни слънчеви очила

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Janelle (@royalreplimeghan) on

Двамата носеха маски, за да се предпазят от коронавируса. Ситуацията със заразата в Америка сериозно се влошава и до 10 юли само в Калифорния има над 300 хиляди заразени. Меган и Хари се преместиха в щата през март заедно с едногодишния си син Арчи. В момента тримата живеят в имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс.

Миналата седмица внукът на кралица Елизабет II показа част от имота, когато направи специално видео обръщение за конференция, обсъждаща борбата с ХИВ. Независимо че напуснаха кралското семейство, Меган и Хари продължават да подкрепят различни организации, към които се присъединиха в миналото.

На първи юли двамата се присъединиха към видео разговор, за да говорят за равенството между расите. Те зачекнаха и темата за движението „Black Lives Matter“, което организира многохилядни протести след убийството на афроамериканеца Джордж Флойд. „Не можем да отречем, че всеки от нас е бил образован да гледа на света от различна гледна точка“, каза Хари по време на разговора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanated Mona Princess (@thatssosussex) on

Той допълни, че постепенно трябва да забравим за убежденията си и да погледнем нещата от друга гледна точка. Само така ще видим къде грешим и ще променим нещата. След това принцът и Меган споделиха надеждите си за едно по-добро бъдеще, което ще бъде сътворено от младите хора. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари