IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангел Караньотов показа сина си

27 юли 2020 14 40

Синът на Аня Пенчева си почива на морето

Pixabay

Ангел Караньотов показа как си почива с любимата на морето. Синът на актрисата Аня Пенчева сподели снимка от плажа, на която се вижда неговото момченце. 

Младият татко качи колаж в Instagram, с който разкрива как са се променили отношенията му с Ива Русинова. На първата снимка, която е от 2018 г. тя седи в заведение на морския бряг, а на втората е на същото място, само че в скута си държи техния син. 

„Има два типа красота.Първата е тази, в която момичето има цялото време на света, за да изглежда добре за нейното момче. Втората е тази, в която жената не се интересува от нищо друго освен нейния мъж!“, пише той към снимката, направена на любимото им място на морето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Angel (@karanyotov) на

Караньотов се обясни в любов на половинката си й благодари за това, че е до него. От своя страна тя също публикува снимка с детенцето и сподели, че си е върнала килограмите отпреди бременността. 

„Същото място, същият стол, същата храна, различни мисли...“, завършва постът на мотосъстезателят. 

Ангел Караньотов дари Аня Пенчева с второ внуче през февруари тази година. Сега доведената му сестра – Петя Дикова, която също има момченце, очаква второто си дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари