IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айшвария Рай се е излекувала от коронавируса

28 юли 2020 10 30

Тя и дъщеря ѝ вече са изписани от болницата

БГНЕС

Айшвария Рай се е излекувала успешно от коронавируса. Според информация на индийски медии, боливудската актриса и дъщеря ѝ вече са изписани от болницата в Мумбай, където бяха настанени. 

Известната актриса прекара близо седмица под наблюдение, след като се зарази от съпруга си Абишек Бачан. 

Рай бе поставена под карантина след като стана ясно, че половинката ѝ има положителен тест за COVID-19. По-късно обаче тя имаше задух и се наложи да бъде хоспитализирана заедно с 8-годишното си момиченце. 

„Благодаря на всички за несекващите молитви и благопожелания. Завинаги съм ви задължен. Айшвария и Аардия имаха отрицателен резултат на тестовете и бяха изписани от болницата“, написа съпругът на индийската перла в Twitter. 

За разлика от своята съпруга, Абишек и баща му – известният актьор Амитабх Бачан, все още не са се оправили и ще продължат да ги лекуват в Мумбайската болница. 

Според информация на местни медии, двамата мъже  ще бъдат изписани до дни, тъй като организмите им реагират добре на медикаментите, които приемат. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари