IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари с таен акаунт в Instagram

29 юли 2020 08 30

След като го разкриха, той го изтри

БГНЕС

Принц Хари е имал таен Instagram. Това разкриват кралските биографи Каролин Дъранд и Омид Скоби в своята книга „Да откриеш свободата“. Доскоро той е бил активен, но след като британските медии разпространяват как се казва, вече е изтрит. 

Потребителското име на внука на Елизабет Втора е свързано с псевдонима му във Facebook – Spike Wells, както и името на любимия му диджей – Deadmau5. Оттам се получава @SpikeyMau5. Той е бил създаден още докато принцът е бил ерген. 

Според авторите на изданието, от което Хари и Меган се разграничиха още преди да е пуснато в продажба, Меган започва да следва въпросния профил малко след първата ѝ среща със сина на принц Чарлз и принцеса Даяна.

В книгата пише още, че под влияние на емоциите от срещата си с Хари, тя е споделила снимка със сърце, към която е поставила надписа „Lovehearts in #London“.

Преди няколко години британски медии писаха, че Хари има таен профил в социалната мрежа, който е създаден още през 2008-а. По последни данни той е бил използван някъде до 2012 г., но явно по-късно е бил активиран отново. 

Като представител на британското кралско семейство, принц Хари няма право да ползва свой личен профил в Instagram. Допреди да се откаже от своите титла и привилегии, неговите сътрудници управляваха един общ профил на него и съпругата му. Там обаче те присъстваха чисто заради официалните си ангажименти. 

Междувременно интересът на британците към книгата за Хари и Меган, която ги представя като „разрушителни сили“ за монархията, е изключително голям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари