IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум: Вече не си влизам в дънките

18 август 2020 08 50

Супермоделът твърди, че е наддала по време на пандемията

Снимка: БГНЕС

Хайди Клум призна, че вече не влиза в дънките си, след като е качила килограми по време на пандемията. 47-годишният немски супермодел сподели, че докато е била заключена със семейството си в дома си в Лос Анджелис хапвала повече и тренирала по-малко.

Не влизам в любимите си дънки вече. Ядох повече и тренирах малко по-малко от обикновено, така че трябва да се върна във форма. Или да си купя по-голям номер дънки, с което съм окей“, каза пред Sunday Express хубавицата.

Хайди призна, че е доволна, че е качила някое и друго кило и посъветва останалите жени да не се сравняват и да се обичат.

„Не се сравнявайте с други. Ако социалните мрежи правят това трудно, отдръпнете се от тях за малко. Също така смятам, че здравословната връзка с храната помага на самочувствието. Например, ако аз ям лоши неща, после се чувствам подута и не искам да правя нищо. Но ако хапна нещо полезно и добро за тялото ми, се чувствам пълна с енергия и по-самоуверена“, добави тя.

Клум, която има 4 деца от бившия си съпруг Сийл – Лени (16), Хенри (14), Джона (13) и Лу (10) издаде още, че ѝ е доста трудно да угоди на хранителните предпочитания на наследниците си. За да ги мотивира да ядат зеленчуци, тя започнала да отглежда такива в градината си заедно с тях, но вече е убедена, че им е писнало да ги ядат.

„На децата ми им писна от тиква. Опитах с тиквен хляб, мъфини с тиква, тиквена супа, печена тиква… Но тя не спира да расте“, обясни блондинката.

През последните месеци тя и семейството ѝ следваха стриктно коронавирус правилата за изолация и напускаше дома си само няколко пъти за снимките на „Америка търси талант“, където тя участва като съдия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари