IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1 година щастлив брак: Хайди Клум празнува

5 август 2020 17 40

Публикува непоказвана снимка от сватбата ѝ с Том Каулиц

БГНЕС

Една година от бракосъчетанието си празнува Хайди Клум. Моделът отбеляза повода, като сподели непоказвана досега снимка от сватбата ѝ с Том Каулиц. 

„Том, всеки ден се влюбвам в теб наново. Днес празнувам нашата любов, в която потъват и се губят всички противоречия на живота“, написа тя към кадъра, на който двамата са се прегърнали. 

Щастливата съпруга сподели и снимка със специалната торта, която тя и съпругът ѝ са поръчали за годишнината – във формата на яхта, подобна на тази, на която се венчаха преди 12 месеца. 

„Липсваш ни, „Cristina“ (както се казва плавателния съд)“, написа Клум, която показа и каква специална палатка с цветя е поръчал мъжът ѝ за празника. 

Хайди и Том подписаха тайно през февруари 2019 г., като изчакаха лятото, за да съберат приятелите си и се врекат във вечна вярност. За целта те избраха яхтата, на която е бил сватбеният прием на Джаки Кенеди и магната Онасис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари