IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън скъса с гаджето си

5 август 2020 17 20

Двамата се срещат почти две години

Снимка: БГНЕС

Парис Джексън се раздели с приятеля си. Сърцето на 22-годишната дъщеря на Майкъл Джексън отново е  свободно. Според Е! News, Парис Джексън и 24-годишната Гейбриъл Гейл вече не са заедно. Бившите партньори се срещат от малко повече от две години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris-Michael K. Jackson☮ (@parisjoejackson) on

 Наскоро те вкараха феновете в живота си, като участваха в специален проект за Facebook Watch. В последния епизод Парис призна, че двамата с Гейбриъл често се бият.

Източникът на изданието отбеляза, че през последните години музикантите често си правят прекъсвания във връзката и в крайна сметка са решили да се съсредоточат върху своите солови проекти. 

Самата Джексън призна, че смята Глен за сродна душа и отбеляза, че това не означава непременно да е партньор в романтичен смисъл.
„Вероятно в някакъв живот Гейбриъл беше дъщеря ми, в друг – дядо ми, а в третия по принцип бяхме заклети врагове“, споделя Парис.

В шоуто Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel, Джексън споделя откровено за своята сексуалност и многото си опити да се самоубие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари