IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимки на дъщерята на Елизабет II, които светът все още не е виждал

10 август 2020 14 50

Съвсем скоро принцеса Ан ще навърши 70 години

Снимка: БГНЕС

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще отпразнува рождения си ден. Принцеса Ан навършва 70 години. В чест на предстоящия празник на страницата в Instagram на Бъкингамския дворец  бе публикувана серия от архивни снимки с наследницата на трона.

„Принцеса Ан поема много отговорности и отговаря за 300 различни организации, свързани с нейния широк спектър от интереси. Сред тях са спорт, селско стопанство и животновъдство, наука, медицина и здравеопазване, международни отношения, образование, ветроходство и военна служба “, се казва в официалния уебсайт.

Няколко детски фотографии на бъдещата рожденичка бяха прикачени към поста. Принцеса Ан позира за тях с майка си, кралица Елизабет, баща си, принц Филип и по-големия си брат принц Чарлз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Феновете на кралското семейство бяха във възторг и признаха, че никога не са виждали подобни снимки на дъщерята на Елизабет II. От Бъкингамския дворец от своя страна обещаха всеки ден да публикуват снимка на принцеса Ан в историята на страницата и да разказват интересни факти за нейния живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари