IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След юбилея: Мегз се сбогува с филърите

11 август 2020 10 30

Дизайнерката вече е с руса коса

Pexels

Миглена Каканашева – Мегз каза чао на филърите и тежкия грим. Близо месец след като навърши 30, дизайнерката обяви, че се завръща към естественото си излъчване. 

В своя профил във Facebook тя сподели свой колаж, съставен от нейни снимки, на които е на 30 и 13 години. С тях тя иска да покаже, че е „все по-близо до истинското си лице“. 

„Има една модерна болест – ходи по жените, май вече и по мъжете. Да искаш да контролираш начина, по който те виждат другите. Защото се чувстваш по-силен, хубав, значим. По-някакъв и по-близо до това, което искаш да си, но все още не си. И понеже развиването на качества изисква време и усилия, по-лесно е да си купим вещи, с които поне за пред другите номерът минава. Те дават фалшив статут, който докато вещите са актуални засища. Има и още – загледайте се – много е забавно – ще познаете болните по неумерено надупчените им с филъри лица“, пише тя в социалната мрежа. 

Мегз признава още, че няколко години подред си е правила различни процедури на лицето, за да изглежда по-добре, но те вече са в миналото. 

„И аз бях болна от тази болест. В лицето вече не приличах на себе си. И след близо 3 години борба с нея резултатите вече са уау. Все по-близо съм до истинското ми лице, приемам го и го обичам“, написа още Каканашева. 

Дизайнерката посочи, че промяната във външния ѝ вид и завръщането ѝ към нейните естествени черти е в резултат на дълбок самоанализ. В тази връзка предстои да узнаем дали тя смята да се раздели със силикона в гърдите. 

Въпреки намерението си да бъде естествена, наскоро Мегз се боядиса, като стана блондинка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари