IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би с лога на Louis Vuitton в косите

29 юли 2020 12 30

Певицата комбинира прическата с аутфита си

БГНЕС

Карди Би безспорно е от изпълнителките, които обожават да носят перуки. Тя държи да има екстравагантна визия, като прическата с по-натрапчив цвят винаги е част от нея. Сега тя ни изненадва с поредната ѝ промяна. 

Рапърката сподели кадър в Instagram, на който е с къса пола (с висока талия) и топ в кафяво. Разбира се, те са на любимата ѝ марка Louis Vuitton. 

Освен кръгловата чанта с кожена дръжка, която Карди носи, впечатление прави русата ѝ коса, вързана с ластик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

В следващата снимка на певицата се вижда, че по опашката на Би има логото и принт на бранда, който тя много харесва. Те са направени от Токио Стайлз, чрез цветен спрей и шаблон. 

Коафьорът, който е поставял не една перука върху косата на Карди Би, този път е избрал платиненорусо за конската ѝ опашка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от WAMO 100.1? (@wamo100) на

„Отпечатването“ на определени символи и фигури може би ще се превърне в най-новата тенденция в косите, продиктувана от рапърката и риалити звездата Ким Кардашян, която преди няколко месеца се появи със змийски принт за своя реклама. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Веско ( преди 3 години )
Не съм запознат с творчеството на тази красива блондинка. Вероятна вдъхновява интелектуалното развитие на по-младото поколение. Но въпроса ми е, това платена реклама на фирмата ли е? Щото по телевизията ги замазват грозно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар