IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Остин Грийн е разстроен от новата любов на Меган Фокс

15 август 2020 12 30

Преди време той се опита да се подиграе на бившата си съпруга

Снимка: БГНЕС

Колкото и да се преструва на щастлив, Брайън Остин Грийн все още тъгува по бившата си съпруга Меган Фокс. Двамата обявиха раздялата си преди месец, след като бяха женени 10 години и са родители на три деца.

Само няколко дни след като новината за раздялата стана факт, Фокс беше забелязана с рапъра Machine Gun Kelly. Първоначално двамата поддържаха версията, че са само колеги и снимат клип към новото парче на изпълнителя. Постепенно обаче те започнаха да показват близост на обществени места и не след дълго се появиха и първите им общи снимки в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

По-късно двойката даде общо интервю, в което Меган заяви, че с приятеля си са като две половини на едно цяло. Рапърът от своя страна добави, че е чакал цяла вечност да целуне актрисата. Преди дни влюбените споделиха и първата си официална снимка заедно в профилите си в Instagram.

Това запали гнева на бившия съпруг на Фокс – Брайън Остин Грийн. Актрисата определи снимката си с Machine Gun Kelly като „болезнено красиво момче“. Съпругът ѝ пък отговори с фотос на тримата им сина и написа „болезнено красиви момчета“

Източник казва пред списание People, че Брайън е ядосан, защото Меган е много по-фокусирана върху новата си връзка и не обръща внимание на семейството си. „Той не разбира нуждата от публикуването на снимки в социалните мрежи и обясненията в любов пред целия свят“, добавя близък до актьора. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Бившите съпрузи все още не са разведени и именно това дразни Остин Грийн. Той смята, че Фокс трябва да държи новата си връзка далеч от погледите на обществото докато не стане официално необвързана. Въпреки дрязгите, двамата уверяват медиите, че ще продължат да гледат децата си по най-добрия възможен начин. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари