IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър се отказва от инвитро процедурите

14 август 2020 11 00

Комедиантката ще търси сурогатна майка за второ дете

БГНЕС

Ейми Шумър се отказва от инвитро процедурите за второ дете. Пред водещия на шоуто „Sunday today“, комедиантката разказа, че първият ѝ опит е бил доста болезнен и неуспешен, заради което тя не би преминала през всичко това отново. 

39-годишната актриса, която има едногодишен син, разказа, че самият процес е много сложен и по-добре тя и съпругът ѝ да потърсят други начини за разширяване на семейството. 

„Направихме инвитро и то беше наистина тежко за мен. Не мисля, че бих могла да го повторя отново“, коментира Шумър, която се подложи на изкуствено оплождане няколко месеца преди коронавирусът да се появи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyschumer на

Ейми изтъкна, че вече се е примирила с факта, че не може да има свои собствени деца, но за в бъдеще може би ще ползва услугите на сурогатна майка. 

„Но мисля, че ще отложим за момента“, допълва тя. 

По думите на комедиантката, сега не ѝ остава нищо друго, освен да се радва на всеки един момент с малкия Джийн. 

„Животът е толкова по-красив... Той е най-хубавото нещо в живота ми“, казва Ейми за майчинството. 

Когато забременя, Шумър запази новината в тайна, но след като я разкри пред обществеността, засне документален филм за HBO Max. Той проследява бременността и проблемите, с които тя се сблъсква в очакване на своето бебе. Един от тях бе непрестанно повръщане и гадене. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyschumer на

През февруари 2020 г. актрисата разкри пред феновете си в Instagram, че е направила първия си инвитро опит и насърчи повече жени в нейното положение да не се отказват. 

„Толкова много жени преминават през различни инвитро процедури. Това е болезнено и психически изтощително. Чух от стотици жени за техните спонтанни аборти и борби, а също и много обнадеждаващи истории... Беше наистина обнадеждаващо“, написа тя. 

Синът на Ейми и на нейния съпруг Крис се появи на бял свят през 2019-а, само година след като двамата сключиха брак на церемония в Калифорния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyschumer на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари