IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър иска второ дете

22 януари 2020 09 00

Комедиантката се подложи на специална процедура

БГНЕС

Ейми Шумър иска да има второ дете. Наскоро комедиантката гостува на Опра Уинфри, където сподели, че заедно със съпруга ѝ Крис Фишър вече го планират.

„Бременността и раждането за мен бяха прекрасно изживяване. Различно е за всеки. Но призовавам всички, които имат ресурси за отглеждане на дете, да преминат през това. Такова събитие променя живота“, коментира тя.

В своя профил в Instagram Шумър открито говори за здравословните си проблеми и сподели, че се е подложила на няколко процедури за замразяване на ембриони, след което са ѝ направили инвитро. По този начин звездата се надява, че ще зачене по-лесно за втори път.

„Благодаря ви много, дами и няколко господа. Замразихме успешно ембриони. След това се научих да ям солена храна“, сподели Ейми в социалната мрежа и сподели снимка от лекарския кабинет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyschumer на

Освен че разкри как смята да забременее отново, Шумър качи близък кадър на корема си и разказа подробности около инвитро процедурата.

 

Много от последователите на комедиантката я поздравиха за смелостта ѝ и пожелаха скоро да ги зарадва с положителен тест за бременност. 

Ейми Шумър и Крис Фишър имат едно момченце. Малкият Джийн се роди през май тази година, когато проплака и кралското бебе Арчи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @amyschumer на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари