IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Ейми Шумър с помпата за кърма

2 юни 2019 10 45

Комедиантката показа майчинството отблизо

Източник: Reuters

Източник: Reuters

„Хора, какво ще правите довечера?“. Това попита иронично Ейми Шумър в Instagram и показа какво е да си майка отблизо. Без никакъв свян, тя качи снимка, на която е сложила помпата за кърма върху гърдите си и чака отегчено.

Освен този кадър, комедиантката качи още един, за да накара майките с пеленачета да не се срамуват от това, че кърмят или изпомпват мляко с уреда. На него Шумър е в доста окаян вид – сънлива, все още търкаща очите си след ставане от леглото, отново сложила изводите на помпата на зърната си.

„Изпращам любовта си към майките, които ме накараха да се засрамя за стендъп комедията миналата нощ“, написа тя шеговито и изтъкна, че бързо се е върнала на работа.

„Кой по дяволите напада една млада майка за това, че си върши работата?“, написа Селма Блеър.

Снимките на Ейми предизвикаха широка дискусия в социалната мрежа. Много жени споделиха под публикациите на актрисата, че не е редно да показва толкова лични неща от своя живот и е добре да не работи толкова рано. 

„Ти си рокзвезда“, написа Деми Ловато и поздрави Шумър. Други звезди също я защитиха. 
В началото Ейми криеше бременността си. В последните седмици обаче тя започна да споделя все повече за своето ежедневие, след като се роди синът ѝ Джийн, тя веднага го показа в социалните мрежи. 

А вие какво мислите? Има ли чар в това една майка да показва как ползва помпата за кърма или е по-скоро бедствие?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари