IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Ан отпразнува 70-ата си годишнина със стилна фотосесия

17 август 2020 12 30

От двореца споделиха нови нейни снимки

Снимка: БГНЕС

Преди Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, принцеса Ан се славеше като модната икона на кралското семейство. 

Сега, въпреки че херцогини влязоха в двореца, дъщерята на кралица Елизабет II все още е стилна като преди. В събота, 15 август, Ан отбеляза своя 70-и рожден ден със стилна фотосесия, която беше споделена в социалните профили на кралското семейство. Снимките са заснети от любимия ѝ фотограф – Джон Суонел, който е само с 3 години по-възрастен от принцесата. Мястото на фотосесията е домът ѝ в Глостършир, а всичко се е случило през февруари преди началото на пандемията от коронавирус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K O N I N G S H U I S (@koningshuis_) on

Чрез снимките единствената дъщеря на кралица Елизабет II си спомня за бляскавите години от миналото. Принцеса Ан е облечена с няколко различни тоалета, включително брокатена рокля в изумруденозелено и бяла дълга рокля с дантелена подплата. На третия фотос Ан позира в малко по-ежедневно облекло, носейки червено поло под карирана риза и чифт свободни панталони.

Кралица Елизабет отбеляза рождения ден на дъщеря си, публикувайки една от снимките в профила на кралското семейство в Instagram. Тя благодари на феновете за пожеланията и добрите думи. Принц Чарлз и Камила също поздравиха принцесата, показвайки няколко фотоса от минали години. 

Зетят на Ан – Майк Тиндал, който е женен за дъщеря ѝ Зара, сподели, че плановете за юбилея са се провалили заради пандемията. „Имахме план да бъдем в Шотландия, но заради карантината на Абърдийн, мисля, че всичко ще се промени“, каза той в предаването „The One Show“. Тиндал допълни, че със сигурност празненство ще има, но то ще бъде в тесен семеен кръг.

Навръх 70-ия си рожден ден принцеса Ан получи и ново звание от кралската армия. Тя ще поеме ролята на генерал и въздушен началник маршал, което я привежда в съответствие с ранга ѝ в Кралския флот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари