IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд с хиджаб, но без бельо... Лицемерка ли е?

18 август 2020 15 00

кадри от екскурзия в Турция предизвикаха полюсни коментари

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд успя да впечатли с присъствието си, след като стана половинката на Джони Деп. След шумния им развод и обвиненията в домашно насилие, актрисата бе приета и като човек, на когото не може да се вярва напълно.

34-годишната звезда отново получи смесени отзиви след като сподели за пътешествието си из Турция. Хърд споделяше на страницата си в Instagram кадри от своята ваканция. На една от фотографиите се вижда как тя е преметнала хиджаб, но вместо да получи одобрение, актрисата се сдоби с куп отрицателни коментари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

По време на пътуването си в Истанбул, мнозина сметнаха, че тя не само, че не се е облякла подобаващо, а дори я нарекоха лицемерна.

„Амбър Хърд няма никакво уважение към религията, нито към расата, както неведнъж сме виждали... Използва хиджаб като моден аксесоар. Демонстрира косите и шията си, а и не носи бельо“, възмути се неин последовател.

„Покрила главата си с плат, но забравила бельото? Тази снимка показва каква точно е Амбър Хърд – фалшива. Няма по-подходящо противоречие“, добавя друг.

Звездата отвърна на критиките на своята страница, като цитира статия от австралийско издание: „Джамиите са истински места. Точно като музеите и църквите. Както и забрадки (където понякога се изисква да се посетят). Тайната е разкрита “.

Коментарите под снимката се разделиха на две. Едни, които поддържат Амбър и ѝ желаят приятно пътешествие и други, които я обвиняват в двойствени послания.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари