IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ужасяващо: Амбър Хърд споделя за домашно насилие, което се е случило на друг

19 юли 2020 16 30

Бившата ѝ асистентка разказва шокиращи подробности

Снимка: БГНЕС

Не спират шокиращите подробности около съдебното дело на Джони Деп срещу британския таблоид The Sun. Бившата асистентка на неговата съпруга – 34-годишната звезда на „Аквамен“ Амбър Хърд проговори за шокираща постъпка и голяма измама.

Кейт Джеймс нарушава многогодишното си мълчание по време на съдебно заседание в Лондон, където се провежда едноседмичен процес между Джони Деп и таблоида. 57-годишният актьор се опитва да докаже, че не е използвал физическо насилие срещу бившата си съпруга.

Кейт работи с Амбър Хърд от 2012 до 2015 година. През 2013 г. тя поверява на актрисата своята тайна: на 26-годишна възраст тя е била нападната сексуално, докато пътува в Бразилия. Джеймс твърди, че Хърд е присвоила нейното ужасяващо преживяване и „е изкривила историята за свое добро“.

„Когато преглеждах документите на съда, за моя крайна изненада и разочарование разбрах, че госпожица Хърд всъщност е откраднала споделеното ми с нея за физическото насилие, което съм преживяла. Изключително съм възмутена, че тя се осмели да използва сърцераздирателното ми преживяване за собствените си цели“, каза Джеймс.

Тя добави, че никога не е виждала порязвания или натъртвания по тялото на Амбър Хърд и описва Джони Деп като „спокоен, доста срамежлив и искрено приличен“ човек, който е научил сина си да свири на китара.

Кейт също си спомни, че почти всяка вечер актрисата е пила по много бутилки вино, но съпругът й бил принуден да пие безалкохолна бира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари