IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Манганиело за брака си със София Вергара: Взех правилно решение

20 август 2020 17 50

Двамата са женени от 5 години

Снимка: БГНЕС

Този ноември Джо Манганиело и София Вергара ще отпразнуват своята 5-годишнина от сватбата. Двамата са една от любимите двойки на Холивуд, която успява да се опази от скандали, интриги и да се фокусира изцяло върху семейството си. Актьорите държат на личното пространство и рядко публикуват общи снимки в социалните мрежи.

Въпреки че все още празненствата са далеч, Манганиело сподели какво изпитва към съпругата си. "Много бързо разбрах, че мога да й имам доверие, както и тя разбра това за мен", казва той пред списание "People". Звездата допълва, че двамата с Вергара винаги поставят другия на първо място и се опитват да изпълняват желанията си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

След половин десетилетие брачен живот Джо вярва, че е взел правилното решение да се омъжи за София. "Инстинктите ми бяха правилни". Той е използвал социалната изолация и липсата на работа, за да запознае съпругата си с някои от любимите си филми, сериали и телевизионни предавания. Те са гледали "Момчетата от Медисън Авеню", "Семейство Сопрано", "Конан Варваринът" и други. 

Все пак, Манганиело споделя, че е имал и доста друга работа по време на карантината. Той участва във виртуален търг, който събираше средства за инициативата "Make-a-Wish America". Това, което актьорът предложи на купувачите, беше една сесия с него на играта "Dungeon & Dragons". Освен това, той се е занимавал с анимация и създаването на таен проект, за който все още не разкрива подробности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Разбира се, Джо е намирал време и за фитнес. Той споделя, че не спазва строга диета, но пък за сметка на това тренира усилено шест дни в седмицата. "Успях да постигна истински напредък за последните шест месеца", казва актьорът пред списание "People". Това, което най-много му е помогнало, е възможността да тренира професионално у дома, тъй като разполага със собствен фитнес. 

Освен със стегнато тяло, Манганиело се похвали и с промяна във визията си. Той обръсна братата си през април. Причината обаче не беше скука по време на социалната изолация, а роля за филм. "Винаги, когато се бръсна или се подстригвам, е заради роля. Не помня кога за последно съм го правил, защото го искам", признава звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Този път промяната е била наложена заради ролята му във филма "The Sleepover". Той ще направи своята премиера този петък в платформата Netflix. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари