IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две години щастие: Венсан Касел и Тина Кунаки

25 август 2020 10 50

Френският актьор посвети татуировка на съпругата си

БГНЕС

Две години щастлив живот като съпрузи празнуват Венсан Касел и Тина Кунаки. Двойката, която сключи брак на 24 август 2019-а, вече се радва на своето дете - момиченце. 

"Не знаех на колко години беше, когато я срещнах. На другия ден тя ми каза и бях малко изненадан. Но си помислих: е, така да бъде", споделя френският актьор за запознанството си с модела. 

Тези дни бившият съпруг на Моника Белучи се отдаде на водни спортове. Карайки сърф в морето и гмуркайки се, той показа новата си татуировка, която е посветена на неговата любима жена. Той е избрал да си направи анимационното копие на Тина на левия си бицепс. 

Картинката е същата като тази на профила на съпругата му в Instagram. 

"Не можеш да избереш в кого да се влюбиш", казва 53-годишният Касел, който е споделил обща снимка с жена си от морето. На нея двамата се целуват, като тя е по бански, а той носи акваланг. 

През април тази година Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители. Тогава се роди дъщеричката им, която кръстиха с нестандартното име Амазони. Те все още крият бебето от папараците и не показвта негови снимки в профилите си. 

Актьорът и моделът се появиха публично за първи път в края на 2016 г. Две години по-късно двамата се венчаха. 

"Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе наистина забавно. Но след време почувствах, че животът ми е празен", разказва Касел в интервю за Vantiy Fair, споделяйки, че искал да бъде с Тина, макар и тя да е с 30-години по-млада от него.

"Той е джентълмен, много е внимателен с мен, много интелигентен, талантлив, секси, интересен и забавен...", споделя от своя страна Кунаки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари