IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев с поредна татуировка

25 август 2020 15 00

Посвети я на връзката му със Златка Райкова

Pixabay

С нова татуировка се похвали Благой Георгиев. Футболистът сподели снимка в Instagram, с която разкри, че тя е посветана на неговата приятелка Златка Георгиева. 

Татусът не е с лика на неговата любима, а с надписа „Злати 13.08.18“. С него той отбелязва две години от връзката си с плеймейтката. 

Джизъса неведнъж бе споделял в интервюта, че по тялото му вече почти няма място за нови татуировки. За последно той изписа името на най-малкото си дете - Благой-джуниър, като се зарече, че ако си направи още нещо, то то ще е свързано със Златка. 

"Две години заедно! Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем", написа Георгиев в Instagram, като сподели снимка с Райкова от басейна. 

Наскоро Златка, която Джизъса заведе на почивка в Свети Влас, се похвали, че е имала страхотен меден месец в началото на лятото. С това тя засили спекулациите, че двамата са подписали тайно. 

Докато двойката пуска снимки от плажа и разходката си с яхта, фенове на футболиста коментират, че вече е време той да спре с татуировките. 

"С тези татуси запрелича на картата на бг", "Как може да се нашариш така???", пишат техни последователи. 

Според близки до Благой Георгиев, той вече е заличил татуировките, свързани с бившите му жени Христина и Есмер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари