IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново на училище: Рийз Уидърспун знае как

27 август 2020 14 40

Актрисата готова за онлайн уроците със сина й

БГНЕС

Пандемията промени голяма част от живота ни. Малко преди старта на новата учебна година много родители се чудят дали децата им ще се върнат в класните стаи или учителите ще продължат да им преподават онлайн. И докато бие първият звънец, споровете за това кой вариант е по-добър продължават. За Рийз Уидърспун, която има три деца, този въпрос също стои на преден план. 

"Онлайн обучение, идваме", написа актрисата от хитовия филм "Професия блондинка" и сподели снимка с най-малкия си син в Instagram. 

Седнали на масата в кухнята, звездата и момчето й Тенеси Джеймс Тот са с таблети пред себе си, като пред тях се виждат моливници и тетрадки. 

Към кадъра има хаштага #backtoschool/#отновонаучилище, с което Уидърспун показва, че двамата са готови за новата учебна година, която при тях явно няма да е присъствена.   

"С теб съм, сестрице", написа последователка на актрисата, която също има ученик. Друга пък й благодари за това, че винаги я вдъхновява с постовете си: 

"Благодаря Ви, че сте лидер на нашето време... Обещавам да го предам на моето поколение и на бъдещото поколение", коментира тя под снимката.

Рийз Уидърспун има и две по-големи деца. Наскоро тя качи снимка на 20-годишната й дъщеря Ава, която поразително прилича на нея, коментирайки, че не може да не сподели нейната красота. 

"Гледайки как малкото момиченце се превръща във великолепна, замислена, състрадателна, весела млада жена, която винаги е отговорна за думите си, мисля, че това е най-големият подарък, който някога бих могла да получа. Обичам те до Луната, около звездите и обратно!", написа миналото лято актрисата, когато празнува рождения ден на момичето. 

И докато по-малката версия на холивдуската звезда се готви за колеж, нейният 16-годишен брат Дийкън Филип ще е в гимназия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари