IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун, Никол Кидман и екипът на „Големите малки лъжи“ с дарение към медици

31 май 2020 16 30

Дамите, станали известни като Петорката от Монтерей, зарадваха героите на първа линия

Снимка: БГНЕС

Въпреки че третият сезон на сериала „Големите малки лъжи“ все още си остава мечта, звездите на шоуто продължават да ни показват защо се влюбихме в тях още от първия епизод. Ако все още не сте гледали нито една минута, то незабавно ви препоръчваме да промените това. Историята разказва за пет дами, чийто живот е привидно перфектен, но всяка от тях крие своите тайни.

На хоризонта застанаха Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Зоуи Кравиц, Никол Кидман и Шейлийн Удли и направо ни отвяха главите. Играта им е повече от перфектна, а като добавим и персонажите на Александър Скарсгард, Адам Скот и Мерил Стрийп, то сериалът се превръща в повече от задължителен.

Докато всички чакаме новини за трети сезон, дамите от поредицата се захванаха с нов проект. Те решиха да работят с организацията „Frontline Foods“, с която доставиха храна на медицински работници в пет различни града. Всички ястия идват от ресторанти, които са собственост на жени. Уидърспун сподели снимка в социалните мрежи, с която показа един от екипите, които са получили подаръчния пакет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

„Екипът на „Големите малки лъжи“ се обедини с „Frontline Foods“, за да зарадва медицинските герои в Лос Анджелис, Финикс, Нашвил, Ню Орлиънс и Ню Йорк, които работят непрестанно, за да предпазят живота ни“, пише актрисата. Тя допълни, че каузата подкрепя не само персонала в болницата, но и местни ресторанти.

Рийз благодари на колежката си Кери Уошингтън и екипа на сериала „Скандал“, които са вдъхновили звездите на „Големите малки лъжи“ да се включат в подобна инициатива. Лора Дърн също сподели снимката и написа, че всички ресторанти, от които са били поръчани пакетите с храна, са собственост на жени или такива, в които главният готвач е жена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари