IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Семейството е най-важно за мен

29 април 2020 17 50

Актрисата застава на корицата на списание WSJ

Снимка: БГНЕС

Една награда „Оскар“, една награда „БАФТА“ и три награди „Златен глобус“. Това стои срещу името на Никол Кидман, която е във филмовата индустрия повече от 30 години. Играла е с Мерил Стрийп, Марго Роби, Джъд Лоу, Рене Зелуегър и много други.

Въпреки големите си успехи, Кидман признава, че за нея те нямат значение, ако семейството ѝ не е до нея. Актрисата е омъжена за музиканта Кийт Ърбън, с когото имат две дъщери. Изпълнителят веднага е успял да впечатли актрисата, след като двамата се засичат на събитие. Любовта пламва, когато Ърбан качва Кидман на мотора си и я отвежда в град Уудсток за пикник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

„Подминавам роли заради семейството си“, казва звездата, която застава на корицата на списание WSJ. Добавя, че понякога избира такива проекти, които се снимат в близост до дома ѝ, за да може да отделя достатъчно внимание на децата си. 

Кидман споделя, че с Кийт имат система, с която много по-лесно се грижат за дъщерите си. Когато той е на турне, тя не работи толкова много и обратното. „Когато видим, че губим баланса, веднага променяме стратегията“. Казва, че все още не знаят правилната система как да поддържат семейство и кариера, но са сигурни, че ще направят всичко възможно, за да не застрашат щастието си.

„Когато си на върха, помни, че няма нищо там. Единственото нещо, което има значение, е любовта. Независимо какви са ти постиженията, е много самотно, ако не си заобиколен от най-близките си хора“.

Понякога ѝ се налага да взима дъщерите си на снимачната площадка. Двете момичета имаха малки роли в „The Angry Birds Movie“ и „Big Little Lies“. Кидман твърди, че ако някое от децата ѝ реши да стане актриса, тя няма да му попречи. „Ще се махна от пътя“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

На снимките от фотосесията Никол показва естествените си къдрици, които рядко виждаме на червения килим. Гримът ѝ е съвсем малко, а селекцията от черно-бели тоалети ѝ придава изискан вид. 

Холивудската ѝ кариера продължава вече повече от три десетилетия, но Кидман признава, че някои роли все още могат да се отразят на емоционалното ѝ състояние. „Някои неща проникват много надълбоко и просто няма как да ги забравиш“, казва тя пред WSJ. 

Добавя, че и досега не знае как да се справи с подобно напрежение, което понякога дори се отразява и на здравословното ѝ състояние. Опитва се да потуши емоциите като си води дневник и практикува медитация, която е научила от баща си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Кидман признава, че обаждането на режисьора Баз Лурман е променило изцяло живота ѝ. Тогава той я кани да играе в „Мулен Руж“, който има 8 номинации за „Оскар“ и печели 2 от тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари