IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Пейн се сгоди

31 август 2020 10 40

Изпълнителят от бившата група One Direction е предложил на приятелката си Мая Хенри

Снимка: БГНЕС

Лиъм Пейн току-що разби сърцата на много момичета по света. През уикенда стана ясно, че той и приятелката му Мая Хенри са сгодени. 

Изпълнителят е задал важния въпрос на 20-годишния модел преди няколко дни и очевидно отговорът е бил "Да". Хенри беше забелязана с огромен годежен пръстен докато вечеря с Лиъм в Лондон. По-късно новината беше официално потвърдена и от говорителя на Пейн. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Двойката започна да се среща преди две години, но предпочита да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Лиъм и Мая рядко присъстват на светски събития заедно, но показаха първите си официални снимки в Instagram през септември миналата година. 

И докато Лиъм Пейн е познат на музикалните фенове от групата One Direction, то Мая Хенри е малко по-непозната територия. Ето какво знаем ние за 20-годишния модел.

Бащата на Мая се казва Томас Хенри, който е доста успешен адвокат в Тексас и притежава своя кантора. Според Daily Mail, г-ца Хенри е наследница на голямо богатство и няма нужда да се притеснява за бъдещето си. С помощта на татко, Мая е отпразнувала 15-ия си рожден ден по перфектен начин. Тя е получила парти с участието на Ник Джонас и Питбул, а цялото празненство е струвало 4 млн. долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Direction (@1d_4e) on

Още като дете Мая започва да се занимава с благотворителност. Тя създава организацията "Maya's Corner", която цели да подобри живота на младите хора, дарявайки за различни инициативи, които осигуряват образование и се борят с глада и бедността. 

Като модел Хенри е постигнала доста големи успехи за крехките си 20 години. Освен че се е появявала на редица светски събития, тя е представяла колеции на "Dolce & Gabbana" и "George Hobeika" по време на Седмицата на модата в Париж. Тя дори се снима за кориците на редица списания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @larryarehusbands on

Засега не е ясно точно кога ще е сватбата на Лиъм Пейн и Мая Хенри, но сме сигурни, че сред гостите няма да бъде дядото на булката - Марк Крафорд. Той е в затвора и излежава присъда за убийството на Ник Брюген.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари