IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън с трогателен пост за баща си

1 септември 2020 08 40

На 29 август певецът трябваше да навърши 62 г.

БГНЕС

"Честит рожден ден, старче". Това написа Парис Джаксън в Instagram по повод рождения ден на баща й. На 29 август Майкъл Джексън трябваше да навърши 62 години. 

За да отбележи деня, дъщерята на легендарния певец сподели колаж, направен от негов фено от Париж. Той обединява две снимки - нейна и негова отпреди години, когато е по-млад. 

С публикацията си Парис показва за пореден път на своите милиони последователи, че изпълнителят й липсва и би желала той да е до нея в трудните й моменти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от PK (@parisjackson) на

На колажа по случай рождения ден на поп иконата, Парис е с кожен панталон и спортно бюстие, а баща й е с прочутите му червена риза и черна шапка. 

22-годишната актриса и модел е единствената дъщеря на Майкъл Джексън. Тя е родена от връзката му с Деби Роу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от PK (@parisjackson) на

В началото на август Парис обяви официално, че е скъсала с гаджето си. По думите й, тя изтърпяла тази токсична връзка близо 2 години, но вече иска да продължи живота си сама. 

Джексън разказа, че приятелят й Гейбриъл Глен често я биел. След психичните й проблеми и опита за убийство по-рано, тя решила да се погрижи за своето здраве. 

"Никога не съм допускала, че ще бъда с мъж. Мислех, че ще се оженя за момиче. Срещах се повече с жени, отколкото с мъже... Мога да се нарека гей, защото вероятно е така. Не се смятам за бисексуална... Всичко това няма нищо общо с това, което човек има в панталоните си. Личността е важна", коментира тя за връзките си в едно от своите интервюта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от PK (@parisjackson) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари