IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари сподели подробности за възпитанието на малкия Арчи

5 септември 2020 15 00

Херцогът на Съсекс няма търпение да научи сина си да играе ръгби

Снимка: БГНЕС

Принц Хари се оплака, че не може да отгледа изключителен спортист от сина си. 35-годишният херцог на Съсекс сподели подробности за възпитанието на едногодишния Арчи.

По време на среща с играчи и треньори, посветена на 125-годишнината от футболната лига по ръгби, Хари призна, че отдавна иска да научи малчугана на този спорт, но не може да го прави по една проста причина.

„Всичко, от което се нуждая, е чифт по-малки топки за ръгби, за да мога да вкарам Арчи в играта, защото в момента те не могат да бъдат намерени никъде“, каза Хари и допълни: „Но имам късмета да имам достатъчно място в двора, така че трябва да направя всичко възможно, за да го накарам да играе в някаква лига по ръгби”

Сега принц Хари и Меган Маркъл живеят със сина си близо до Санта Барбара, в просторно имение за 15 милиона долара. Двойката има не само достатъчно място за игра на открито с Арчи, но и басейн и тенис корт - в допълнение към девет спални и 16 бани, киносалон и фитнес зала.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари