IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън избрал името на дъщеря си след почивка

2 септември 2020 10 50

Най-вероятно бебето е заченато на Антарктида

БГНЕС

Лайра Антарктика Сийборн Шийран. Така певецът Ед Шийран избра да кръсти дъщеря си, а самото име носи със себе си и известна символика за него и съпругата му Чери. 

Според запознати до младите родители, Лайра е герой от книгите от серията "His Dark Materials", които изпълнителят харесва, но от къде идва Антарктика? 

Предполага се, че необичайното второ име е избрано от двойката заради техен мил спомен от почивката им в Антарктида преди близо девет месеца. Най-вероятно бебето е заченато там, точно когато певецът слезе за малко от сцената, за да даде приоритет на семейството си. 

Ед Шийрън не обича да споделя ежедневието си, но за неговия отдих на ледения континент го издава популярна марка за дрехи, която се хвали, че той е отишъл там с пуловер от нейната зимна колекция. Това става през декември 2019 г. 

"Миналата седмица, с помощта на отличен екип, Чери роди нашата здрава и красива дъщеричка. Влюбени сме в нея. На седмото небе сме", сподели певецът в своя Instagram. 

Друго нещо, на което феновете на Шийран обърнаха внимание, е снимката на одеалце ръчна изработка, с което той обяви, че е станал татко. То също може да е свързано с това къде е направено бебето и защо едно от имената му е Антарктика. С него момиченцето винаги ще има топлина. 

Ед и половинката му успяха да пазят месеци наред новината, че ще стават родители. За това спомогна и положението заради коронавируса. В началото на август обаче Чери бе заснета как пазарува, като не можа да скрие това, че е в напреднала бременност. 

Сега популярният изпълнител помоли феновете си да не го притесняват, като уважат личното му пространство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари