IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп реши да съди Амбър Хърд в САЩ, но отложи делото

7 септември 2020 16 30

Причината е старт на филмов проект

Снимка: БГНЕС

В края на август, само месец след шумния съдебен процес с британския таблоид The Sun, 57-годишният Джони Деп реши да подаде иск срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, която след раздялата с него го обвини в домашно насилие. Джони Деп отрече обвиненията и реши да се бори до последно за честтта си, но вече в САЩ.

Сега стана ясно, че звездата от „Карибски пирати” е подал молба за отлагане на изслушването му, заради промяна в работния му график, пише OK Magazine.
Работата е в това, че киностудиите се завръщат към работа след коронавируса и стартират много от спрените филмови проекти. Така идва ред и на третата част на „Фантастичните животни и къде да ги намерим” , в който Джони играе Гелърт Гриндълуолд.

Снимките продължават  от октомври и ще продължат до февруари следващата година. Деп е длъжен редовно да се появява в съда във Вирджиния между 11 и 28  януари догодина, но сега не може да направи това, защото ще снима в Лондон до края на зимата.

Актьорът подчерта, че Амбър Хърд може да бъде изслушана, защото снимките на „Аквамен” започват чак догодина. Актрисата се съгласила да говори по случая на 11 септември.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари