IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс коментира развода с Лиъм Хемсуърт: „Ти си мъртъв за мен“

20 септември 2020 15 00

Певицата намекна, че няма навика да съжалява дълго време за неуспешни връзки

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Майли Сайръс разказа, че трудно е преживяла развода с Лиъм Хемсуърт. А сега 27-годишната певица стана гост в подкаста на Джо Роган и сподели подробности за личния си живот – включително за развода си с 30-годишния актьор, който бе официално приключен шест месеца по-рано. 

Майли Сайръс призна, че реагира най-болезнено на публичното осъждане на бързо променящия се живот. След раздялата с актьора, тя се среща с Кейтлин Картър за известно време, а след това и с Коди Симпсън.

 „Това, което наистина ме ядосва в тази ситуация, не е, че аз и човекът, когото обичах, осъзнахме, че вече не се обичаме така, както преди. Всичко е наред, мога да го приема.

Но не мога да се примиря със злодейството и всички тези истории – каза звездата. – Учудва ме, че обществеността смята, че не е имало период от време, в който да не забележим, че е имало нещо, което да доведе до това. Между тези събития се случиха много неща, които вие не видяхте. „
Мисля, че мъжете често казваха, че съм била студена кучка, защото си тръгвам, когато приключи. Пристрастена съм към много извратени неща, но не се занимавам с мъртви момчета и когато всичко свърши, вече те са мъртви за мен и продължавам напред “, заключи Сайръс, без да назовава имена.

През август стана известно, че певицата се е разделила с Коди Симпсън, с когото излиза почти година. Новината за раздялата с изпълнителя дойде в навечерието на излизането на новия сингъл на Майли Сайръс, Midnight Sky, в който тя пее, че не принадлежи на никого. На MTV Video Music Awards в неделя, Сайръс изпълни сингъла на живо за първи път, изпитвайки носталгия по Wrecking Ball.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Готина ( преди 3 години )
Е МАЙЛИ...СЛАДУРАНА....БРАВО...!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар