IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс полугола на наградите на MTV

31 август 2020 16 30

Певицата тренира усилено във фитнеса преди събитието

БГНЕС

Майли Сайръс се появи полугола на червения килим, опънат по случай раздаването на наградите на MTV. Причинта бе в нестандартният й тоалет, който се оказа полупрозрачен. 

Певицата сподели няколко снимки от бляскавото събитие, на които позира гордо на високи токчета и се плези на камерите. 

За една от първите й публични изяви след няколко месеца изолация, Сайръс е избрала рокля от есенната колекция на Mugler. Тя е с гол гръб и асиметрично разположени сребристи елементи, които блестят по различен начин на светлината на прожекторите. Към тях има дълги ръкавици. 

Черното бельо на изпълнителката се вижда, тъй като роклята с дължина почти до глезените, е от много тънка материя, разкриваща нейните форми. 

Майли носи големи златни халки, както и колие тип верига на марката Diamond-Pavé Link ID. Сандалите й с тънък ток пък са на Gucci. 

Няколко часа след появата на Майли Сайръс на наградите на MTV, където тя изпя новата си песен "Midnight Sky" и ни припомни "Wreckling ball", въпросната рокля вече не е налична в интернет магазините. 

Преди събитието, Сайръс показа как влиза във форма, спортувайки във фитнеса. В своята история в Instagram певицата показа марковата си топка за тренировки на Chanel. На снимката тя носи черен спортен сет на същия бранд. 

Отскоро звездата има повече свободно време и тренира по-често тъй като се раздели с гаджето си Коди Симпсън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари