IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс по-трезва и влюбена от всякога

5 юли 2020 16 30

Гаджето ѝ я подкрепя в борбата със зависимостта

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица Майли Сайръс (27) сподели, че вече 6 месеца е трезва и че получава сериозна подкрепа от половинката си Коуди Симпсън.

„Тя е много щастлива, че е заедно с Коуди. Той живее много здравословно и я подкрепя да се изчисти от зависимостите си и да бъде трезва“, коментира източник пред People.

Двойката прекара заедно цялата коронавирус изолация, като в това време не пропусна да позабавлява феновете си с комични снимки и видеа, в които разкрива ежедневието и щастието си.

През февруари Коуди пръв разкри, че изчиства тялото и ума си от всякакви субстанции и е много доволен от резултата.

„Сега повече от всякога, се чувствам добре, умът ми е бистър. Открих, че трезвеността помага много“, коментира пред InStyle Australia певецът.

„Не мога да гарантирам, че ще остана чист завинаги, но в момента се чувствам добре“, каза още той.

Изгората му също се похвали, че работи върху това да бъде чиста и здрава, имайки предвид сериозната история на зависимости в семейството ѝ.

„Трезва съм от шест месеца. В началото всичко беше заради операцията на гласните ми струни, но после все повече се замислях за майка ми. Тя е осиновена и дълго време се чувстваше изоставена. Това я караше постоянно да доказва, че е ценна и важна, достойна за обичане.

Родителите на баща ми са се развели, когато той е бил на 3 годинки и на практика се е отгледал сам. В семейната ни история има зависимости към субстанции, които са били доста предизвикателни. Така че аз си зададох въпроса: „Защо съм такава, каквато съм?“. Разбирайки миналото си, ние разбираме и настоящето си и можем да видим бъдещето си по-ясно. Смятам, че терапията е много хубаво нещо“, сподели тя пред Variety's The Big Ticket podcast.

„Трудно е да си трезвен, особено на млади години, защото ако не пиеш в компания, над теб стои тази стигма „не си забавен“. Това, което най-много ми харесва при трезвеността е, че ставаш сутрин с желание, без махмурлук. Не искам да се събуждам като парцал. Искам да се събуждам заредена“, обясни още звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари