IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс с нова прическа вкъщи

20 май 2020 14 50

Майка ѝ я подстрига на пикси

БГНЕС

Майли Сайръс е една от известните певици, която често експериментира с външния си вид. Виждали сме я да не носи сутиен, да се перчи с поредния екстравагантен аксесоар или да си прави нова татуировка. Но докато нейните колежки ползват скъпи стилисти, фризьори и гримьори, тя разчита предимно на себе си.

Преди няколко месеца, докато бе в болницата, нейната майка успешно я подстрига на черта. Сега, когато се изолира у дома с гаджето си, Майли реши да подкъси косата си сама, което не учуди феновете ѝ, които са свикнали с нейното непрекъснато желание за промяна.

В своето шоу в Instagram певицата разказа как се е подстригала сама. Близо месец след това тя отново смени прическата си.

Сайръс избра да замени прическата тип „мълет“ с нещо по-модерно – късо пикси. Така тя се раздели с дългите кичури, които падаха зад ушите ѝ. 

Автор на прическата е майката на изпълнителката – Тиш Сайръс, която е получила напътствия от своя фризьор за това как да постигне пикси формата. И докато певицата още не се е похвалила с трансформацията си, то коафьорката споделя в своя Instagram всички публикации, свързани с новите ѝ прически. 

Тъй като вече е с доста по-къса коса, Майли може спокойно да я остави несресана или да я разроши с малко гел или лак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари