IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суета по време на карантина: Кои звезди си направиха нови прически?

29 април 2020 14 30

Някои се боядисаха съвсем сами

IStockphoto

Социалната изолация се отрази по различен начин на звездите. Докато едни забравиха за лъскавия грим и екстеншъните, други продължиха да се суетят. Заради това, че много фризьорски салони не работят и предпазните мерки, взети от властите, много от тях се наложи сами да се подстрижат и боядисат. Разбира се, всичко това бе показано на феновете им, за да не пропуснат нищо от тяхното ежедневие по време на карантина.

Майли Сайръс взе връхчетата на гаджето си Коди Симсън, Брус Уилис подстрига дъщеря си Талула Бел до първи номер, Сара Хайланд пък се справи чудесно с прическата на годеника си. Въобще, оказва се, че някои известни личности са доста добри с ножица и гребен в ръка.

Кои звезди си направиха нови прически сами?

Дуа Липа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на

Младата певица бе една от първите, които решиха да променят малко визията си. Тя избра да боядиса русата си коса в розово и сподели резултата в Instagram. 

Дуа Липа призна, че нейното гадже – Ануар Хадид (братът на Джиджи и Бела Хадид) ѝ е помогнало да покрие добре с боята всички участъци. А иначе розовото се превърна в тотален хит и много други звезди също го използваха за новите си прически. 

Но с розовия цвят не свършват експериментите на Дуа Липа. След като бе с него няколко седмици, тя го смени с друг. Преди броени дни тя качи своя снимка и написа „оранджина карантина“, с което показа, че се е боядисала в светлооранжево. 

Ева Лонгория 

Актрисата от „Отчаяни съпруги“ винаги се е грижела за перфектната си фигура и гъстата си коса. Преди близо седмица тя сподели, че вече има посивели корени и се налага да направи нещо. 

„Вижте, всичко това е сиво“, показва тя израсналите ѝ корени във своето видео. 

Лонгория показва в клипа как боядисва само корените си със специален спрей, който е с нейния цвят на косата. По думите ѝ, той не остава по кожата и не прави петна по дрехите, с което много лесно се използва в домашни условия. 

Уелс Адамс

Годеникът на Сара Хайланд трябваше да се подстриже, но заради изолацията и затворените салони, се довери на актрисата. Тя пък сподели, че никога преди това не е използвала машинката за подстригване и бе доста притеснена, но накрая се справи отлично. 

Звездата от сериала „Модерно семейство“, която трябваше да остави плановете за сватба настрани заради пандемията, показа в Instagram как подстригва Уелс Адамс. Постът на младата двойка събра хиляди харесвания. 

Пинк

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от P!NK (@pink) на

Е, социалната изолация не повлия добре на всички. Ето например Пинк, която под въздействието на повече алкохол реши да се подстриже доста късо. След това съжали за своето решение, но вече беше късно. 

„Когато пия, на мен ми хрумват наистина, наистина, наистина брилянтни идеи и миналата нощ ми хрумна идеята: „Аз мога да подстригвам коса! Защо плащам на други хора за това през цялото това време?“, обясни изпълнителката. 

Много от последователите на Пинк я поздравиха, но други я разкритикуваха за това, че е съсипала хубавата си коса. 

Рики Мартин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ricky (@ricky_martin) на

Още една звезда, която си боядиса сама косата по време на карантина. При това в розово. 

Певецът посъветва своите фенове да си останат вкъщи и показа какво е направил сам с боята. На своята снимка той е вдигнал палеца си. 

Майли Сайръс

В новия епизод на Bright Minded в Instagram, Майли Сайръс показа подкъсената си коса и призна, че се е справила сама. 

Шоуто на певицата има за цел да разкрие с какви проблеми се сблъскват звездите по време на изолация и какво правят, за да не скучаят. 

Почитателите на Майли веднага я поздравиха за новата й прическа. 

Емили Ратайковски 

Предполага се, че моделът няма да рискува, като отреже косата си у дома. Уви, 28-годишната красавица съобщи в Instagram, че го е направила и е доволна от резултата. 

Емили позира в своя автомобил, като уточни, че веднага щом се е подстригала, е излязла навън. Тя и съпругът ѝ бяха изолирани в Ню Йорк, но в началото на април успяха да се преместят в дома си в Лос Анджелис. 


 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари