IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Даяна не се харесвала с още един член на кралското семейство

9 септември 2020 10 40

Ето с кого, освен със съпруга си, тя не била в приятелски отношения

Снимка: БГНЕС

На 23-ата годишнина от трагичната смърт на принцеса Даяна журналистите се върнаха, за да обсъдят трагичната й съдба. 
Още докато беше жива, в обществото имаше слухо, че принцесата на Уелс не е щастлива, защото съпругът й принц Чарлз не е лоялен с нея. Не е тайна, че още по време на брака им, той изпитваше романтични чувства към Камила Боулс, която по-късно стана  и негова съпруга.

Кралското семейство знаеше за предателството на принц Чарлз и направи всичко възможно, за да подкрепи Даяна. Така принц Филип често обменял писма със съпругата на сина си, в които го наричал „глупак“ и осъждал поведението му.

„Скъпи татко, толкова се радвам да получа писмото ти. Наистина оценявам, че вие отчаяно искате да ни помогнете ... Много съм ви благодарна, че ми изпратихте такова честно и искрено писмо. Надявам се, че сте прочели моето. Написано е в същия дух. С нежна любов,  Даяна ”, се казвало в едно от съобщенията.

Впоследствие съпругът на Елизабет II твърде често започва да говори за измама в семейството и дори веднъж обвинява Даяна, че също има любовници. Принцесата не толерирала неоснователни обвинения и прекъснала отношенията си с принц Филип, предава OK Magazine.

След смъртта на принцесата на Уелс, нейният близък приятел, дизайнерът Роберто Деворик, каза, че бащата на принц Чарлз искал неговата снаха да умре. "Той наистина ме мрази и иска да изчезна", казала Даяна на дизайнера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари