IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн е опитал да убие съпругата си Шарън

9 септември 2020 14 40

Инцидентът се е случил през 1989 година

Снимка: БГНЕС

Ози и Шарън Озбърн си спомнят за ужасяващия момент, когато музикантът се е опитал да убие съпругата си. 

В новия документален филм на Ози, озаглавен „Biography: The Nine Lives of Ozzy Ozburne“, двойката се връща назад до 1989 година, когато фронтменът на групата „Black Sabbath“ е задушил почти до смърт съпругата си, докато е бил под влиянието на няколко наркотични вещества. Тогава семейството е преживявало трудни моменти, а ежедневието им е било изпълнено със скандали.

По това време Ози е бил постоянно под влиянието на наркотици и Шарън споделя, че е очаквала подобно развитие. „Тогава се чувствах най-спокоен. Всичко беше по-ясно и по-добре“, казва Ози във филма. Една вечер обаче всичко се променя. Тогава Шарън се опитва да приспи трите им деца – Ейми, Кели и Джак, прочитайки им приказка. В един момент съпругът ѝ влиза в стаята и сяда на един от столовете.

Телевизионната водеща признава, че още тогава е усетила напрежение, защото мъжът срещу нея не е приличал на Ози. „Той има една фаза, в която сякаш се затваря в себе си и аз не мога да му помогна“. В един момент изпълнителят напада съпругата си и започва да я души. „Стигнахме до заключението, че ти трябва да умреш“, е казал той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

За щастие, Шарън успява да достигне до паник бутон до леглото на децата си и вика полиция. След няколко минути органите на реда влизат в къщата и спасяват водещата. Ози признава, че това не е добрият му момент в живота, но не се притеснява да говори за него. „Помня само как се събудих в затвора и нямах представа защо съм там“. Обвиненията са били в опит за убийство чрез душене, но по-късно са свалени от Шарън. 

„Това беше най-ужасяващият момент в живота ми“, казва тя. След инцидента водещата е започнала да мисли за развод. Тогава Ози влиза в клиника за шест месеца и през това време Шарън осъзнава, че животът ѝ е празен без него. Разводът се отлага и двамата остават семейство и до днес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Кели Озбърн също се появява във филма и споделя, че винаги е мразела да ходи на почивки, особено когато включват плаж. Това ѝ напомняло за детството и как семейството ѝ я е водило на подобни места, само когато баща ѝ е направил нещо лошо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари