IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Озбърн: Не мисля, че пълните жени се чувстват добре в тялото си

30 май 2020 16 30

Думите ѝ предизвикаха вълна от недоволство

Снимка: БГНЕС

Шарън Озбърн се забърка в голям скандал заради мнението си относно известното отслабване на Адел и за пълните жени в обществото. Ако сте били затворени в пещера през последните няколко месеца, ще ви разкажем набързо за какво става въпрос. 

На 5 май Адел сподели снимка в Instagram, с която благодари на феновете и приятелите си за пожеланията за рождения ѝ ден. Тя също така изрази възхищението си от работата на медицинските работници, които всеки ден се борят с пандемията от коронавируса. Посланието обаче не хвана така окото, както новата визия на изпълнителката. Вниманието, което интернет отдели на промяната на Адел показа, че все още поставяме на пиедестал слаботелесните жени и караме хората с наднормено тегло да се чувстват зле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

И докато някои се опитват да потушат този пожар, Шарън Озбърн реши да налее още бензин в огъня. По време на виртуално обсъждане на визията на Адел, случило се в предаването The Talk, съпругата на Ози Озбърн, която е една от водещите в шоуто, сподели, че смята жените с наднормено тегло за лъжкини. 

„Когато някоя пълна жена каже, че се чувства добре в тялото си, аз не ѝ вярвам“. 

През 1999 година Озбърн се подлага на операция, която ѝ помага да отслабне с 45 кг. “Когато бях пълна, не бях щастлива. Да, правех се, че всичко е наред, но когато оставах сама вкъщи, се чувствах доста нещастна“, допълва водещата. Относно промяната на Адел, г-жа Озбърн каза, че е щастлива за изпълнителката, защото отслабването е било нейн личен избор. „Беше време да се отърве от тези излишни килограми“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Коментарът на Шарън предизвика вълна от недоволство в интернет. Засега тя не е отговорила на критиките. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари