IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Дрейк тръгна на училище

19 септември 2020 15 00

Рапърът сподели снимка на малкия Адонис

Снимка: БГНЕС

Синът на Дрейк вече е голям и е готов да тръгне на училище. 2-годишният Адонис рядко присъства в социалните профили на баща си, но на този специален ден той зарадва феновете на 33-годишния рапър.

Изпълнителят сподели снимка на момченцето, която показва как то се подготвя за час. „Първи ден в училище. Светът е твой, дете“, написа Дрейк. Майката на Адонис – Софи Брусакс, също сподели няколко снимки, с които отпразнува отварянето на училищата в САЩ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Дрейк рядко показва сина си в социалните мрежи, но имаше няколко повода, за които промени тактиката си. Последната снимка беше от Деня на бащата, когато рапърът сподели снимка на Адонис, който беше облечен с пижама и си почиваше у дома. Звездата обяви новината, че е баща през 2018 година, след като пусна на пазара петия си студиен албум „Scorpion“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Оттогава той започна да разкрива по малко за ролята си на баща, но чак през март 2020 година показа сина си пред света. „Беше чудесно да споделя това с целия свят. Една сутрин се събудих и го реших“, казва той в интервю. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари