IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Смит и Емилия Кларк предизвикаха слухове, че са в любовна връзка

14 септември 2020 17 50

Двамата са забелязани на среща

Снимка: БГНЕС

Още една двойка от киното се появява или поне така се говори в последно време. Мат Смит и Емилия Кларк бяха забелязани на романтична разходка този уикенд. Първо двойката посети руски ресторант в централен Лондон, а след това отиде до крайбрежната алея във вечерната столица, предава OK Magazine.

Според очевидци актьорите не са се държали като приятели. Знаменитостите ходеха под ръка и изглеждаха много влюбени. Имайте предвид, че и Смит, и Кларк вече са официално свободни. Все още обаче не са правили изявления в медиите.

Ще припомним, че звездите се срещнаха преди няколко години на снимачната площадка на филма „Терминатор: Генисис“. Оттогава 37-годишният Смит имаше връзка с актрисите Лили Джеймс и Карън Гилън, както и с модела Дейзи Лоу.

33-годишната Кларк от своя страна се среща с режисьора Чарли Макдауъл и създателя на Family Guy и Сет Макфарлейн. Това лято имаше слухове, че сърцето на актрисата отново е заето. Приписваха ѝ връзка с асистента на режисьора Том Търнър. Вярно е и това, че запознати уверяваха, че ги свързва само любовта към домашните любимци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари