IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейтън Мийстър от „Клюкарката“ роди второто си дете

14 септември 2020 14 40

Тя и съпругът ѝ Адам Броуди имат и дъщеричка

Снимка: БГНЕС

Феновете на „Клюкарката“ и „Кварталът на богатите“ могат да са щастливи, тъй като главните герои от сериалите станаха родители за втори път.

Лейтън Мийстър, която изигра Блеър в „Клюкарката“, и Адам Броуди (Сет от „Квартала на богатите“) вече се радват на момченце. Хубавата новина беше съобщена от самия татко в социалните мрежи. „Имам още едно дете. Вече имам и син“, похвали се той. Малкият се присъединява към по-голямата си сестра – Арло, която се появи през 2015 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Australia (@elleaus) on

Въпреки че са успешни и известни актьори, Мийстър и Броуди предпочитат да водят доста скрит начин на живот. Те рядко биват хващани да се разхождат из улиците на големите градове, а и все още не са показали официално дъщеричката си. Втората бременност на актрисата също беше пазена в тайна, а светът научи за нея, когато Лейтън беше забелязана с наедряло коремче през април тази година.

През 2019-а Адам сподели пред GQ, че със съпругата му предпочитат да прекарват време у дома и да се радват на семейството си. „Не ходим на толкова светски събития и не се опитваме да се промотираме чрез някакви реклами“, казва той пред списанието. Допълва, че не обича много и социалните мрежи и затова се опитва да не ги използва толкова често. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mundo das Séries e Filmes (@mundo_cineflix) on

Що се отнася до Лейтън, тя е дори още по-скромна и от Броуди. „Не търсим публичност, но ако седна до теб в метрото, най-вероятно ще ти разкажа целия си живот“. Все пак Адам сподели малко и за ролята си на баща. Той казва, че тя е променила изцяло мисленето му и начина, по който възприема света. 

Най-новият член на семейството идва на бял свят шест години, след като двамата актьори се ожениха на скромна церемония. Засега все още не се знае какво име са избрали звездите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари