IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъд Лоу стана баща за шести път

16 септември 2020 08 40

Съпругата му го дари със син

Снимка: БГНЕС

Изненада! Джъд Лоу и съпругата му Филипа Коан посрещнаха първото си дете заедно. 

Актьорът потвърди щастливата новина в интервю с Джими Кимъл в понеделник. Когато беше попитан какво прави по време на карантината и как прекарва времето си у дома, Лоу отговори, че се занимава с градината си. „Оо, и на всичкото отгоре ми се роди и дете“, добави звездата. 

Джъд допълни, че усещането е прекрасно и заедно със съпругата му се чувстват благословени, че са успели да създадат семейство. Актьорът допълни, че раждането е било малко странно заради продължаващата пандемия от коронавирус, но не уточни точно кога се е появило бебето и дали Коан е родила у дома или в болница. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jude Law (@d.judelaw) on

Това е първо дете за съпрузите, но общо шесто за Лоу. Той има три деца – Рафърти, Айрис и Руди, които споделя с бившата си жена Сади Фрост. Актьорът също така има и дъщеря – София Лоу, от бившата си приятелка Саманта Брук и отглежда 5-годишното си момиченце Ада Лоу, което се ражда от връзката му с Катрин Хардинг. 

През май се зародиха слухове, че Филипа е бременна, тъй като папараците успяха да я уловят с наедряло коремче. Въпреки това, нито тя, нито Лоу потвърдиха новината. Раждането на детето им година след като двойката сключи брак. „Щастлив съм, че съм с човек, с когото се забавлявам и имам стабилна и здравословна връзка“, казва актьорът в началото на 2020 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jude Law (@d.judelaw) on

Честито на щастливото семейство!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари