IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джъд Лоу е новото лице на Fendi

17 май 2020 12 00

Айрис Лоу е само на 19 години

Снимка: БГНЕС

Да си дете на звезди никак не е лесно. Още от малък си преследван от папараците, а очакванията към теб са огромни. Много често това напрежение се отразява негативно върху децата и те посягат към наркотици или алкохол. Знаем хиляди истории за зависимости, започнали през тийнейджърските години, които понякога водят до фатален край.

Но има и истории за звездни деца, които всъщност успяват. Такава е и тази на Айрис Лоу, която е дъщеря на актьора Джъд Лоу. 19-годишното момиче обаче не иска да се занимава с филми, а по-скоро тръгва по стъпките на майка си, която е дизайнер. Засега Айрис не шие дрехи, а само ги показва пред света на модния подиум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law (@lirisaw) on

Тя се появи в модно списание, когато е едва на 2 години заедно с родителите си. Кариерата ѝ на модел започва през 2015 година, когато се снима за марката Miu Miu и я видяхме на ревюто за есенната колекция на бранда. Айрис е лице и на козметичната линия на Burberry.

Сега тя си партнира с друг голям гигант, а именно Fendi. Момичето рекламира новите варианти на известната чанта Peekaboo. „Още от малка обожавам модата, затова исках да се приближа колкото се може повече до този свят“, казва Айрис. Рекламното видео е като дигитален дневник на г-ца Лоу, в който тя кани феновете си в своя мечтан дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law (@lirisaw) on

Разбира се, чантата Peekaboo е на преден план. „Мисля, че тази чанта е за всички, които имат лично и многостранно усещане за стил“. По време на рекламата Айрис е облечена и с някои от моделите на Fendi за лято 2020-а. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари