fallback

Аз съм новият Моисей: Кание Уест отново изуми с думите си

16 September 2020 15:00

Той сравни музикалната индустрия с модерен робски кораб

Не е тайна, че Кание Уест страда от биполярно разстройство, заради което музикантът се кандидатира за президент на САЩ и за малко да се стигне до развод със съпругата му – Ким Кардашян.

Сега 43-годишният хип-хоп изпълнител отново взриви Twitter с поредица от емоционални публикации, но този път не засегна брака си. Кание Уест взе на прицел музикалната индустрия и обяви, че няма да издава нито една песен, докато договорът му изтече. Скоро обаче туитът с това признание изчезна.

„Няма да издавам повече музика, докато договорът ми със Sony и Universal не приключи... Господи... в името на Исус ... Ела и ме вземи; Имам нужда от незабавно извинение от Джей Коул и Дрейк... Аз съм Нат Търнър... Аз се боря за нас “, пише Кание, имайки предвид афро-американския роб, който е ръководил голямо въстание през 1831 година.

I need to see everybody’s contracts at Universal and Sony

I’m not gonna watch my people be enslaved

I’m putting my life on the line for my people

The music industry and the NBA are modern day slave ships

I’m the new Moses

— ye (@kanyewest) September 15, 2020

„Очаквам с нетърпение да се срещна с Шон Картър (Jay Z)“, продължи Уест във вече изтрит пост. Преди малко повече от месец рапърът сподели кадър от съвместен спектакъл със Шон на MTV VMA Awards през 2011 г. и призна, че „му липсва брата“.

„Трябва да видя договорите на всички, които работят в Universal и Sony. Няма да гледам как хората ми робуват. Рискувам живота си заради тях. Музикалната индустрия и НБА са модерни робски кораби. Аз съм новият Мойсей “, заключи Кание, след което призова всички да купуват земя и недвижими имоти с държавни пари.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
поведение Кание Уест фенове
0 коментара
fallback