IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Бритни Спиърс иска повече свобода за дъщеря си

17 септември 2020 09 00

Бащата на певицата е на противоположното мнение

Снимка: БГНЕС

В продължение на 12 години 38-годишната Бритни Спиърс е била под грижите на баща си Джейми. Това бе необходимо, според съда, след като звездата претърпя нервен срив. От 2008 г. той управлява всички финанси на певицата, както и контролира личния ѝ живот.

Наскоро певицата се обърна към съда и поиска да смени настойника си. За тази позиция тя предложи личния си асистент Джоди Монтгомъри. Спиърс каза, че се нуждае от повече свобода. Съдиите разгледаха молбата на Бритни, но до февруари 2021 г. все пак решиха да оставят Джейми за неин настойник.

Майката на Бритни застана на нейна страна. Както се оказва, Лин и Джейми са във война от няколко години, опитвайки се да разберат кое е най-доброто за дъщеря им.

„Майката на Спиърс иска дъщеря ѝ да има план за грижи, който да отнеме поверителността на Бритни. Но Джейми ѝ казал, че Бритни се нуждае от постоянен надзор и не смята, че е готова за такива радикални промени“, споделя източник пред Daily Mail.

По-големият брат на Спиърс – Брайън, се опитва да действа като „миротворец“ във фамилията. В телевизионния подкаст As Not Seen той заяви, че „това е добър урок за семейството им“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари