IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл е бременна

18 септември 2020 17 40

Актрисата от „Училищен мюзикъл“ очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Ашли Тисдейл и съпругът ѝ Кристофър Френч имат щастлива новина, която искат да споделят със света.

Актрисата, станала известна с ролята си на Шарпей в поредицата „Училищен мюзикъл“, обяви, че очаква първото си дете. Тя публикува снимка в социалната мрежа Instagram, на която се вижда как прегръща наедрялото си коремче. Френч също сподели новината със своите фенове, публикувайки подобна снимка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Обявяването на бременността идва само няколко дни, след като двойката отпразнува своята шеста годишнина от брака. Тисдейл и Френч се ожениха през септември 2014 година. На церемонията присъства и Ванеса Хъджинс, която се запознава с Ашли по време на снимките на „Училищен мюзикъл“. Въпреки че във филма героините им не се понасяха, в реалния живот двете момичета станаха най-добри приятелки. Ванеса дори беше една от шаферките на сватбата. Тя дори коментира публикацията на Тисдейл, поздравявайки бъдещите родители.

За да отбележи годишнината си, Ашли използва социалните мрежи, за да изпрати мило послание към съпруга си. „Не мога да повярвам, че минаха 6 години. Времето наистина лети. Помня, че много се страхувах, когато се събрахме, защото не можех да повярвам колко добре ме третираш. Никой не се беше отнасял с мен по този начин“, написа актрисата. Тя допълни, че е благодарна, че е съпруга на Френч и че ще го обича завинаги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Интересното е, че Кристофър никога не беше гледал „Училищен мюзикъл“ допреди година. Тогава Тисдейл запечата момента, в който той я видя на екран и го сподели със своите последователи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари