IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата разби собствената си порта

24 септември 2020 17 50

Райън Рейнолдс използва момента, за да се пошегува с колегата си

Снимка: БГНЕС

Какво правите, когато закъснявате за работа? Най-вероятно започвате нервно да се обличате, гледате с какъв транспорт най-бързо ще стигнете или пък се обаждате на шефа си, за да го уведомите, че ще отидете по-късно и го уверявате, че това повече няма да се повтори.

Е, Дуейн Джонсън – Скалата има друг подход в такива случаи. Актьорът и бивш кечист призна пред феновете си, че е изкъртил собствената си порта от пантите, за да стигне по-бързо до работа. Звездата качи снимка в социалните мрежи, на която се вижда как огромното парче желязо вече не е на мястото си, а лежи на моравата до къщата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

„Не се гордея с постъпката си, но човек трябва да работи“, написа Джонсън. Той допълни, че е имал проблеми с електрозахранването заради сериозна буря, което е възпрепятствало и отварянето на портата по нормален начин. Актьорът е опитал всички възможни варианти, с които да преодолее проблема, но не постигнал желания резултат.

След това се обадил на техници, които обаче щели да дойдат след 45 минути – време, което той нямал. „Знаех, че ме чака огромен екип, с който трябва да работя. Направих това, което беше нужно“. Скалата е бутал, дърпал и клатил портата докато тя не се откачила напълно от пантите. Когато техниците дошли, са били посрещнати от хората от охранителния екип на звездата, които са обяснили какво се е случило. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Джонсън сподели и видео, в което се виждат последиците от неговите действия. Преди да благодари на техниците за добре свършената работа, звездата заяви, че следващият път най-вероятно ще прескочи оградата и ще се обади на такси. „Всъщност, няма. Няма да е толкова забавно“, пошегува се той. 

Публикацията събра хиляди харесвания и коментари, а Райън Рейнолдс веднага използва повода, за да се пошегува със своя колега. „Портата се отваря НА ДРУГАТА СТРАНА“, написа съпругът на Блейк Лайвли. Двамата актьори в момента работят заедно по проекта „Red Notice“, който се финансира от платформата Netflix. Джонсън се върна на снимачната площадка, след като няколко седмици беше поставен под карантина заради положителен тест за COVID-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Рейнолдс пък наскоро сподели снимка, на която се вижда как му се прави тест за новия коронавирус преди да се върне на работа. „Тестът е бърз и лесен. Докторът вкарва клечката толкова надълбоко в носа ти, че стига до най-съкровените ти спомени“, написа актьорът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари