IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек с гордост показва прошарената си коса

29 септември 2020 11 00

54-годишната звезда сподели разкошно селфи без грим

БГНЕС

Мексиканската актриса Салма Хайек е започнала да побелява на 54-годишна възраст, но това не я притеснява ни най-малко. Пищната брюнетка сподели свое селфи без грим, на което се вижда, че тя няма и една бръчка, но пък вече косата ѝ е прошарена. Вечната красавица сподели кадъра в своя Instagram, с идеята да вдъхнови дамите, които виждат бели косми в косата си, приемайки го за нещо положително.

„Бялата коса на мъдростта“, написа Салма до снимката, като преведе текста на испански и на френски език за многобройните си фенове по света.

 

Салма, която е в средата на 50-те си години, продължава да изглежда толкова добре, колкото и преди 20 години. Звездата, която е омъжена за френския моден магнат Франсоа Анри Пино, е споделяла и друг път, че не се състезава с възрастта си, а напротив – гордее се с нея.

Наскоро Салма сподели своя непубликувана снимка, на която позира гола и бременна с дъщеря си Валентина Палома. Така Хайек отбеляза 13-ия рожден ден на своята единствена наследница.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари