IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит ще става отново татко?

25 септември 2020 14 50

Близки до него казват, че приятелката му е бременна

БГНЕС

Брад Пит ще става отново татко. Според близки до него, приятелката му Никол Потуралски е бременна, при това в третия месец.

56-годишният актьор излиза от няколко месеца с 27-годишния немски модел, като според американски таблоиди, двамата смятат да задържат бебето и да заживеят заедно.

Първоначално бившият на Анджелина Джоли, с която отглеждаше 6 деца, бил шокиран от новината.

„Връзката им се разви много бързо. Бебето не беше планирано, но е факт и сега те са в сладко очакване. И двамата искат момиче, особено Никол, която вече има син“, обяснява източникът.

Според информация на The Sun, Брад Пит ще помогне на своето по-младо гадже да направи кариера в Холивуд, като я запознае с известни продуценти.

До момента нито Пит, нито Потуралски са коментирали новината за бременността. Според фенове на холивудската звезда, той едва ли би направил дете на красавицата, която все още е омъжена, въпреки че отдавна не живее със съпруга си.

„Не може да бъде“, „Брад Пит не е толкова глупав“, „Ако е бременна, много добре си е направила плана“, коментират потребители на социалните мрежи по повод новината, че Никол очаква дете от актьора.

Ако информацията е вярна, Пит ще стане баща за седми път, но може да има проблем с припознаването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари