IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър разказва за драстичната си диета

28 септември 2020 11 00

Актрисата признава, че Джо Джонас ѝ спасил живота

БГНЕС

Една година без месечен цикъл. Това били последствията за Софи Търнър от драстичната диета, на която се подложила, за да има хубава фигура. Няколко години след като се справила с кошмара и вече е майка, актрисата разказва за своя горчив опит.

„Бях твърде наясно с тялото си в млада възраст“, разказва звездата в интервю за The Sunday Times. По думите ѝ, още като малка тя се сблъскала с хейтърството в социалните мрежи за външния ѝ вид. Тогава „било неизбежно“ да не се засегне и да започне режим, заради който си докарала здравословни проблеми.

„Менструацията ми спря за една година. Тогава реших да се подложа на терапия“, сподели тя.

В един момент Търнър постоянно брояла калории и се съобразявала с това какво яде, особено след като получавала важни роли и се притеснявала да не напълнее за снимките. След като срещнала обаче Джо Джонас, нещата се променили.

Според Софи, музикантът ѝ помогнал да преодолее психичните проблеми, породени от коментарите за външния ѝ вид. По думите ѝ, с него тя преминала през трудните моменти по-лесно.

„Мисля, че по някакъв начин той ми спаси живота“, добавя актрисата, която наскоро роди момиченце.

Софи Търнър и Джо Джонас се венчаха на тайна сватба в Лас Вегас през май 2019 г. В края на юли тази година станаха родители на малката Уила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари