IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Хю Джакман проговори за сексуалността му

1 октомври 2020 08 40

Дебора-Лий Фърнес отговори на медийните нападки

Снимка: БГНЕС

Дебора-Лий Фърнес, съпругата на Хю Джакман, се опълчи на таблоидите.

По време на участието си в епизод от предаването „Anh's Brush with fame“ 64-годишната актриса проговори за слуховете, касаещи сексуалната ориентация на съпруга ѝ. Тя заяви, че не обръща внимание на злобните коментари и всичко, което се пише за Джакман е измислица.

„Той е гей от толкова много години“, пошегува се Дебора-Лий. „Аз също съм гей. Когато работих в Shame ме смятаха за обратна. Всички бяха толкова шокирани, когато се омъжих“. Попитана дали спекулациите относно сексуалната ориентация на съпруга ѝ я дразнят, тя отвърна, че всичко това е грешно и неправилно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannah シ︎ (@ilovehughjackman) on

Джакман и Фърнес се запознават през 1995 година на снимачната площадка на телевизионното шоу „Correlli“. Според актрисата, двамата веднага са били привлечени един към друг. Всъщност, Джакман е знаел, че това е жената на неговия живот само след две седмици от срещата. „Развихме невероятна връзка. Чувствам се благословена, че съм го изпитала. Имам чувството, че срещнах сродната си душа, ако такова нещо съществува“. 

През 1996 година двамата се женят, а Фърнес споделя, че това е най-добрата сватба, на която е присъствала. Актрисата добавя, че израства заедно с Джакман и двамата се подкрепят във всяко едно отношение. Все пак, тя признава, че се изморява от това хората да ѝ казват, че има късмет да е във връзка с по-млад мъж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPARKLE ✨ (@gossip_sparkle) on

След като Джакман е обявен за най-секси мъж за 2008 година, съпругата му не позволява титлата да го замае. „У дома всичко си беше същото. Напомнях му да изхвърли боклука, независимо че е сексапилен“. Единствената грешка, за която Дебора си признава, е опитът ѝ да откаже съпруга си от ролята на Върколака. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари