IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Ная Ривера поема грижите за сина ѝ

2 октомври 2020 10 50

Тя се е пренесла при бащата на сирачето

БГНЕС

Сестрата на Ная Ривера поема грижите за нейния син. Самата Никайла обяви пред медиите, че вече се е преместила при Райън Дорси, бившия съпруг на покойната актриса, за да може на 5-годишния Джоси да не му липсва нищо. 

След като към 25-годишната жена бяха отправени критики за това, че живее с експоловинката на сестра ѝ, тя обяви пред Mirror, че не я интересува как хората виждат положението ѝ отстрани, защото тя е длъжна да се погрижи за момченцето. 

Както вече писахме, звездата от „Glee“ почина в началото на месец юли. Тя бе намерена удавена, след като се опитала да спаси момченцето ѝ, което паднало от лодката, в която двамата били, почивайки си в Южна Калифорния. Оттогава нейната по-малка сестра станала по-близка с бившия на Ривера, за да помогне на детето им да се справи по-лесно със загубата. 

Първоначално Никайла и Райън са забелязани да държат за ръка момченцето, което наскоро имаше рожден ден. След това тя му помогнала да се премести с детето в ново жилище в Калифорния, където си донесла багажа и останала, пише Daily Mail. 

Сестрата на Ная е категорична, че с бившия мъж на непрежалимата ѝ сестра са просто приятели. Заради трагичната ѝ смърт те не могат да направят нищо друго, освен да живеят заедно и да се грижат за Джоси. 

25-годишната красавица, която по-късно може да поиска пълно попечителство, работи като модел от няколко години. В момента тя е на договор към известна агенция, като се снима за различни рекламни кампании в Лос Анджелис. 

Никайла е с близо осем години по-млада от сестра си Ная. Въпреки това, двете имали много силна връзка, което си личи от техните общи снимки и постове в социалните мрежи. 

Няколко дни след като Ная се удави, Никайла споделя, че няма думи, с които да опише обичта си към нея. Тя пише още, че връзката помежду им е неразрушима във времето. 

Никайла има официален профил в Instagram, където се радва на близо 145 000 последователи. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари